Veronica@spiregaarden.no 2017-12-02T17:39:33+00:00

Morten Rønning

Lærer-profil: Morten Rønning

Stilarter: Ashtanga Yoga

Timer: 200 Hrs Ashtanga

Utøvet: Morten begynte med Ashtanga Yoga for 15 år siden som rehabiliotering, og tok lærerutdanning: RYT 200 gjennom Yoga Alliance.

Morten begynte med Ashtanga Yoga for 15 år siden, den gang for å bli kvitt skader han hadde påført seg fra kamsportformen MMA. Han hadde før dette prøvd fysioterapi etter to stygge kneskader som krevde operasjon og rehab, og la seg merke til at mange av øvelsene han fikk fra dette også gikk igjen i yogatimene. Dette resulterte i at han erstattet fysioterapi med yoga, da yoga gjorde han fortere frisk – samtidig mer fleksibel og sterk.

“Jeg begynte å bruke yoga som rehab, og dette var perfekt ettersom det var det jeg trengte for å styrke generell muskulatur.

Etterhvert har yogaen gått fra å være et fysisk behov og mere og mere til å handle om fysisk og psykisk velvære i hverdagen samtidig som de dypere aspektene ved yogafilosofi ble mer og mer viktig.

“Per i dag er yoga en viktig del av min hverdag, og hjelper meg å holde en sterk og fleksibel kropp som kan leke med barna mine og fungere godt på jobb”

Morten Rønning tok RYT 200 gjennom Yoga Alliance