Nathalie@spiregarden.no 2017-03-05T17:57:23+00:00

Natalie

Lærer-profil: Natalie

Stilarter: Abode, Hatha

Timer: 250 Abode Yoga, Bali

Utøvet: Natalie har praktisert yoga siden 2002 og tok sin utdanning i 2016.

Hun er spesielt inspirert av lærere som Sean Goldberg, Ketut Yaja, Randy Sipson, Daniel Yong og Stella Attwod

Jeg oppdaget yoga for første gang i 2002. Men først når jeg kom til Bali å begynte på utdannelsen som Abode yoga lærer fant jeg helheten.

Nå gleder jeg meg til å dele min praksis med deg. Formålet med Abode Yoga er å bruke disse begrepene fra yoga, sinn, kropp, medisin og bevegelsesterapi , slik at kroppen blir et verktøy som vi kan skape indre harmoni og bruke vår egen unike energi til å helbrede og forbedre oss selv.

Hver Abode Yoga-serien omfatter yoga positurer, bevegelser, puste arbeid og en meditative praksis for å koble hele kroppen, stimulere til positiv energi, og øke den generelle egnethet. Hver Abode Yoga-serie er laget med den hensikt å frigjøre bestemte negative energier / tanker / følelser og dyrke positive i deres sted.

Abode Yoga som en praksis og form er ikke begrenset til en stil. Vi designer hver praksis helhetlig for de individuelle behovene til menneskeheten på vår jord. Samt den kollektive bevissthet som vi føler avgjørende for et frigjort liv, fri for lidelse, helt hjem i hjertet. Vi kreativt uttrykker og formidler dette gjennom ulike stiler av yoga / bevisst menneskelig bevegelse.

Timene vill ha en rolig start for å akseptere tilstede værelse i kropp. Med en oppbygging til en flow deretter ned til en gaidet meditasjon. Med tilpasset musikk til enkelte øvelser. Dette er flott for nybegynnere og viderekommenede som trenger å ta en pust i bakken i en ellers stressende hverdag.