Jeannette@spiregarden.no 2017-01-08T20:23:31+00:00

Jeannette Francia Contreras Zuniga

Lærer-profil: Jeannette Francia Contreras Zuniga

Stilarter: Ashtanga yoga

Timer: 200 timer Ashtanga, med Alexander Medin

Utøvet: Jeannette har praktisert yoga i 6 år og tok i 2015/16 lærerutdannelse som yogainstruktør. Hun startet å undervise yoga i 2015, og er idag engasjert i “ Back in the ring”, ett tilbud for belastede personer; Der man ved hjelp av yoga kan finne tilbake troen på seg selv.

Som utdannet ved fagskolen i Kristiansand, med spesialisering innenfor psykisk helse og rus, jobber jeg daglig med mennesker med psykiske lidelser, og liker å hjelpe mennesker i vanskelige situasjoner.

Etter å ha praktisert yoga i 6 år tok jeg i 2015/16 lærerutdannelse som yogainstruktør, der ble jeg introdusert for sanskrit og studerte grunnleggende indisk filosofi basert på Yoga Sutras, Hatha yoga Pradipika og Bhagavad Gita. Jeg er i dag sertifisert gjennom yogaalliansen som instruktør i ashtanga yoga.

I 2015 startet jeg opp med undervisning, og har i dag samarbeid med blant annet Blå kors hvor jeg trener innvandrer kvinner, og Mental helse i Kristiansand og Lillesand kommune

Jeg involverer meg også i «back in the ring»; et tilbud til belastede personer, hvor tanken er at troen på seg selv kommer gjennom yoga, og at dette kan være med å hjelpe mennesker til å leve det livet de virkelig ønsker å leve.

Jeannette mener at YOGA ER FOR ALLE, uansett kjønn, alder bakgrunn eller ideologier