Ingrid@spiregarden.no 2017-01-08T20:23:32+00:00

Ingrid Moe

Ingrid Moe

Lærer-profil: Ingrid Moe

Stilarter: Dharma, Vinyasa Flow, Hatha

Timer: 500 Dharma, 200 Vinyasa /Hatha, Restorative Cours m. Jillian Pranksy

Utøvet: Praktisert yoga jevnlig siden 2013 i NYC, LA, London, Cape Town.
Instruktører jeg er spesielt takknemmlig for å ha fått praktidert med: Hylton Jaggard, isaac Pena, Emi Takahashi Tull og Sri Dharma Mittra
I 2014 tok jeg min første utdanning. I 2015 begynte jeg å praktisere Dharma yoga, og tok 500 timers utdanningen min i NYC, på Dharma-centeret, høsten 2016.

Etter min første YTT  (Yoga Teacher Training) innenfor Hatha Yoga og Vinyasa Flow, var det ingen vei tilbake!  Med masse reising, og lange opphold i utlandet var yoga essensielt for å finne en balanse! Jeg har selv praktisert mange forskjellige stilarter; Jivamukti, Hatha, Vinyasa, og Dharma yoga er de stilartene jeg har tilbakelagt flest timer i.

Dharma Yoga er idag mitt fokus, der den fysiske delen er en Hatha basert praksis som er fysisk krevene på linje med Vinyasa Yoga. Det er en grasiøs form for yoga, der alle de åtte stegene er integrert praksisen.

Jeg har lenge oppholdt meg i NYC med min lærer Sri Dharma Mittra, og hans lærdom er noe jeg vil dele med andre! Min personlige erfaring, og opplevelse av denne yoga-formen har hjulpet meg på utallige måter, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg nå får praktisere, samt dele min lærdom.

Timene består først og fremst av fysiske øvelser som inviterer deg til å gå dypere både fysisk og psykisk. Jeg inkluderer også Pranayama; pusteøvelser, og avslapping. Alt tilpasses studentens behov.