Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Workshop med Klanghealer Gabriele Niedermeier

Når den feminine livskraften og den maskuline handlekraften er i balanse er DU skaper av ditt liv!

Gjennom sakte bevegelser, meditasjon, musikk, tegning, visualiseringer og healing kommer du i dyp kontakt med dine feminine og maskuline energier.

I workshopen etablerer du en god og kraftfull maskulin energi. Den maskuline energien gir deg rom, tillit, trygghet, kraft og setter manifestasjonsprosessen i gang slik at den feminine urkraften kan utfolde seg.

Du kommer til å utforske din feminin side, hjertet ditt, din intuisjon, sannhet, kjærlighet, dine ressurser og visjoner – din guddommelige misjon!

Spørsmål som «Hva er feminin urkraft for meg?», «Hvordan kan jeg uttrykke min feminine urkraft?» skal vi finne svar på.

I workshopen skal vi lytte innover og vi skal transformere energiene slik at du kommer i balanse og flyt for å kunne skape ditt liv.

Du er invitert til å jobbe med deg selv i en trygg atmosfære hvor du kan åpne opp og frigjøre den kvinnen du har inni deg slik at hennes urkraft kan komme til uttrykk. Kurset er egnet for deg som ønsker å jobbe med din prosess på en kreativ måte.

Gabriele er klanghealer og bruker klangen av sin sangstemme med overtoner, klangen av cello og tromme for å lede deg dyp gjennom din prosess.

PRAKTISK INFO:
Når: 23.10.16
Kl. 10.30 – 16.30
Kr. 700.-
Spiregården i Kristiansand, Dronningensgate 52

Ta med mat til pausene, liggeunderlag, teppe, pute, noe å skrive og notatboka di.

Bindende påmelding til Hanne Kristin Lervåg Nilsen:
info@spiregården.no, tlf. 942 17 005. Din påmelding er registrert når beløpet på kr. 400.- (merket med ditt navn) har inngått på konto nr: 1822 57 64359 (Gabriele Niedermeier er kontoinnhaver). Avlyses workshopen refunderes beløpet. Resterende kr 300.- betales ved adkomst. Siden Gabriele kommer reisende fra Hamar aksepteres avbud innen 21.10.16 kl. 12.00 og innbetalt beløpet refunderes. Det er plass til 12 kvinner.

Om du ønsker mer informasjon ta kontakt med Gabriele: gabriele.klangrom@gmail.com, tlf. 454 85 433